Een advocaat
voor ondernemers

Stel direct je
ondernemersvraag

Gratis adviesgesprek
Vind je advocaat met de Advocatenmakelaar

Als je een advocaat nodig hebt voor je bedrijf zijn specialisme, ervaring en kosten natuurlijk erg belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat jullie een persoonlijke klik hebben en je advocaat goed bereikbaar en beschikbaar is. Ook niet onbelangrijk: je advocaat moet weten wat het is om te ondernemen. Hij of zij moet je probleem uit handen nemen, zodat jij verder kunt met waar jij goed in bent: ondernemen. Het vinden van zo’n advocaat is niet eenvoudig. Maar met de Advocatenmakelaar lukt dat. Want wij werken samen met zulke advocaten!

Tarieven

De Advocatenmakelaar heeft prijsafspraken gemaakt met de advocaten waar wij mee samenwerken. Zij hanteren dezelfde vaste pakketprijzen. Dat betekent dat het voor jou, qua prijs, niet uitmaakt bij welke advocaat je terechtkomt. De door ons geselecteerde advocaat zal de kosten altijd eerst met je bespreken.

 

> Lees meer over onze prijzen

Aanvullende informatie kosten

Los van de kosten van je advocaat moet je bij een gerechtelijke procedure ook rekening houden met andere kosten, die niet onder de prijsafspraak vallen. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor derden (zoals deskundigen of tolken) of proceskosten (zoals deurwaarderskosten en griffierechten). Als je de rechtszaak wint kan het zo zijn dat de andere partij wordt veroordeeld tot betaling van de proceskosten. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat deze veroordeling ook aan jou kan worden opgelegd, als je ondanks de inspanningen van de advocaat toch de rechtszaak verliest.

 

> Advocaat aanvragen   

> Bel 085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite