Advocaat

arbeidsrecht

Stel direct je vraag
over arbeidsrecht

Gratis adviesgesprek
In 3 stappen de juiste arbeidsrecht advocaat

folder-(1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-search

Advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte arbeidsrechtadvocaat voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Advocatenmakelaar is geen offertewebsite. Je ontvangt dus geen 10 offertes of opties van ons.

001-connection

De klik

De door ons geselecteerde advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je mogelijkheden. Als het klikt gaat hij of zij voor je aan de slag!

Een goede arbeidsrechtadvocaat voor jouw zaak

Heb je een conflict met een werknemer? Dat is erg vervelend. Het is belangrijk dat je dit conflict niet te lang laat voortslepen, anders lopen de spanningen misschien te hoog op. Een ervaren arbeidsrechtadvocaat kan je goed voorlichten over je mogelijkheden en een aanpak met je uitstippelen. Ook als je een werknemer wil ontslaan, al dan niet op staande voet, is het belangrijk om op tijd advies in te winnen van een goede advocaat arbeidsrecht. Een advocaat weet waar je dossier aan moet voldoen en welke wettelijke verplichtingen je hebt. Maar hoe kom je aan een goede advocaat? Via de Advocatenmakelaar. Wij vinden een ervaren en betaalbare advocaat arbeidsrecht, die je snel verder helpt.

 

> Lees meer over onze prijzen

> Lees meer over onze werkwijze

> Bel 085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Profiteer van vaste pakketprijzen

Bij de Advocatenmakelaar betaal je een vaste prijs per zaak. Dat is uniek in Nederland! Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact op met de klantenservice.

    Bel 085-1303495