Advocaat
ondernemingsrecht
bij incasso

Stel direct je vraag
over incasso

Gratis adviesgesprek
In 3 stappen de juiste ondernemingsrecht advocaat

folder-(1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-search

Advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte advocaat voor jouw incasso. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Advocatenmakelaar is geen offertewebsite. Je ontvangt dus geen 10 offertes of opties van ons.

001-connection

De klik

De door ons geselecteerde advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je mogelijkheden. Als het klikt gaat hij of zij voor je aan de slag!

Een incasso advocaat voor een vaste prijs

Heb je een klant die de factuur niet betaalt? Dat is erg vervelend. Het is dan cruciaal om snel actie te ondernemen. Openstaande facturen zijn namelijk slecht voor je eigen liquiditeit. Een goede incasso advocaat kan je bij je incasso helpen, zowel in het buitengerechtelijke traject als in het gerechtelijke traject. In het buitengerechtelijke traject verzorgt een incasso advocaat:

 

 telefonische en schriftelijke herinneringen
 betalingsregelingen (zowel de onderhandelingen over als het vastleggen van de betalingsregeling)
 aanmaningen en sommaties

 

Leidt het buitengerechtelijke traject niet tot betaling van de factuur? Dan kan je bij een incasso advocaat terecht voor:

 

 het leggen van (conservatoir) beslag
 het opstellen van een dagvaarding
 het starten van een kort geding of bodemprocedure
 executie na een vonnis
 een faillissementsaanvraag

 

Hoe kom je aan een goede incasso advocaat? Via de Advocatenmakelaar. Wij vinden een ervaren en betaalbare incasso advocaat, die je snel verder helpt.

 

> Lees meer over onze prijzen

> Lees meer over onze werkwijze

> Bel 085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

 Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Een goede ondernemingsrechtadvocaat voor een vaste prijs per zaak

Profiteer van scherpe tarieven

Bij de Advocatenmakelaar betaal je een vaste prijs per zaak. Dat is uniek in Nederland! Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact op met de klantenservice.

            Bel 085-1303495

Voordelen van een incasso advocaat

Je kunt met je vordering ook bij een incassobureau of gerechtsdeurwaarder terecht, maar met een incasso advocaat:

 neem je gegarandeerd een betrouwbare partner in de arm
 ben je verzekerd van de juiste juridische expertise
 beseffen jouw debiteuren dat het menens is
 neem je een incassopartner in de arm die verder mag gaan dan een incassobureau en meer vorderingen mag incasseren dan een gerechtsdeurwaarder

 

Zelf een vordering niet betaald?

Misschien wil je zelf een vordering niet betalen en heb je daar een goede reden voor. Bijvoorbeeld omdat je vindt dat de ander zijn of haar deel van de afspraken niet (helemaal), of niet goed is nagekomen. Als je er dan zelf niet uitkomt en er een incassoprocedure tegen je wordt gestart vindt de Advocatenmakelaar snel een goede advocaat voor je.

 

Een advocaat kan het contact met het incassobureau of de gerechtsdeurwaarder voor je verzorgen en je adviseren over je mogelijkheden. Soms heb je op grond van de wet en/of algemene voorwaarden namelijk een klachtplicht. Als je een klacht indient, of de andere partij in gebreke stelt, geef je de andere partij alsnog de mogelijkheid om zijn of haar deel van de afspraken na te komen. Dien je geen klacht in? Of doe je dat niet op tijd? Dan kan je je andere rechten (zoals je recht op schadevergoeding, of ontbinding van de overeenkomst) verliezen.

            Bel 085-1303495