Advocaat

ondernemingsrecht

Stel direct je vraag
over ondernemingsrecht

Gratis adviesgesprek




In 3 stappen de juiste advocaat ondernemingsrecht

folder-(1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-search

Advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte ondernemingsrechtadvocaat voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Advocatenmakelaar is geen offertewebsite. Je ontvangt dus geen 10 offertes van ons.

001-connection

De klik

De door ons geselecteerde advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je mogelijkheden. Als het klikt gaat hij of zij voor je aan de slag!

Een advocaat ondernemingsrecht voor een vaste prijs

Als ondernemer heb je vast regelmatig behoefte aan een juridische sparringpartner. Aan een advocaat die je niet alleen wijst op juridische risico’s, maar ook met je meedenkt over commerciële kansen. Die je duidelijk en in begrijpelijke taal adviseert, of het nu gaat om de oprichting van een onderneming, een conflict, of contracten en algemene voorwaarden. Een advocaat bovendien, die je ook bijstaat als het je bedrijf even niet voor de wind gaat. Maar hoe kom je aan een goede advocaat ondernemingsrecht? Via de Advocatenmakelaar. Wij vinden een ervaren en betaalbare advocaat ondernemingsrecht, die je snel verder helpt.

 

> Lees meer over onze prijzen

> Lees meer over onze werkwijze

> Bel 085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Profiteer van vaste pakketprijzen

Bij de Advocatenmakelaar betaal je een vaste prijs per zaak. Dat is uniek in Nederland! Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact op met de klantenservice.

            Bel 085-1303495