Advocaat ondernemingsrecht
bij aandeelhoudersconflicten

Stel direct je vraag
over ondernemingsrecht

Gratis adviesgesprek
In 3 stappen de juiste ondernemingsrecht advocaat

folder-(1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-search

Advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte ondernemingsrechtadvocaat voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Advocatenmakelaar is geen offertewebsite. Je ontvangt dus geen 10 offertes van ons.

001-connection

De klik

De door ons geselecteerde advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je mogelijkheden. Als het klikt gaat hij of zij voor je aan de slag!

Aandeelhoudersconflicten

Als je als ondernemer samen met een ander een vennootschap begint zijn jullie vaak vol energie en goede moed. Jullie kijken vol optimisme naar jullie samenwerking en de toekomst. Na een tijdje kan echter blijken dat de samenwerking toch niet helemaal loopt zoals je van tevoren had gedacht. Dat jullie andere ideeën hebben over de taakverdeling, samenwerking of strategie. Als je daar dan samen niet uitkomt en er conflicten ontstaan kan de besluitvorming binnen de onderneming in gevaar komen. Zeker bij een 50/50 verdeling van de aandelen. Hierdoor kan de onderneming onbestuurbaar worden, waardoor de continuïteit in gevaar kan komen. Soms komt daardoor zelfs een faillissement in zicht.

 

> Lees meer over onze prijzen

> Lees meer over onze werkwijze

> Bel  085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

 Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Een goede ondernemingsrechtadvocaat voor een vaste prijs per zaak

Profiteer van scherpe tarieven

Bij de Advocatenmakelaar betaal je een vaste prijs per zaak. Dat is uniek in Nederland! Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact op met de klantenservice.

            Bel 085-1303495

Laat je bij een aandeelhoudersconflict daarom in een zo vroeg mogelijk stadium bijstaan door ervaren ondernemingsrechtadvocaat. Een advocaat ondernemingsrecht kan je bijstaan met:

 Advies over de aanpak en strategie
 Advies bij en begeleiding tijdens een eventuele mediation

 

Lukt het niet meer om er samen uit te komen? Dan is uit elkaar gaan de enige optie. Daarvoor hebben jullie verschillende mogelijkheden, van de overdracht van aandelen tot het aanvragen van het faillissement. Een advocaat ondernemingsrecht staat je bij met:

 Advies over de overdracht van aandelen
 Advies over en begeleiding bij een eventuele enquêteprocedure bij de Ondernemingskamer
 Advies over uittreding of uitstoting van een aandeelhouder
 Advies over een zogenaamde ruziesplitsing
 Advies over een de verkoop van de onderneming
 Advies over de ontbinding van de onderneming
 Advies over een faillissementsaanvraag
 Advies over liquidatie van de vennootschap

            Bel 085-1303495