Advocaat ondernemingsrecht
bij fusies en overnames

Stel direct je vraag over
fusies en overnames

Gratis adviesgesprek
In 3 stappen de juiste ondernemingsrecht advocaat

folder-(1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-search

Advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte ondernemingsrechtadvocaat voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Advocatenmakelaar is geen offertewebsite. Je ontvangt dus geen 10 offertes van ons.

001-connection

De klik

De door ons geselecteerde advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je mogelijkheden. Als het klikt gaat hij of zij voor je aan de slag!

Fusies en overnames

Denk je erover om samen te gaan werken met een ander bedrijf, en dus aan een fusie? Of denk je aan een overname, bijvoorbeeld om sneller te kunnen groeien? Dan sta je voor een spannend en intensief proces. Je loopt vast tegen vragen aan als: klikt het met de andere partij? Versterken jullie elkaar, vullen de producten of diensten elkaar aan? Wat zijn de toekomstplannen? Welke financiële belangen staan er op het spel? En wat zijn de gevolgen voor de werknemers van beide ondernemingen?

 

Wacht tijdens dit proces niet te lang met het inwinnen van juridisch advies. Een ervaren advocaat ondernemingsrecht denkt constructief met je mee, maar wijst je ook op de juridische risico’s die je plannen met zich meebrengen.

 

> Lees meer over onze prijzen

> Lees meer over onze werkwijze

> Bel 085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

 Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Advocaat ondernemingsrecht bij fusies en overnames

Elke fase van een fusie of overname moet je goed voorbereiden. Soms zijn gevolgen van bepaalde beslissingen van tevoren nog niet goed te overzien, maar wordt toch van je verwacht dat je een beslissing neemt. Laat je daarom altijd goed adviseren. De Advocatenmakelaar vindt voor zowel kopers als verkopers advocaten voor:

 Advies over financieringsconstructies
 Het opstellen of beoordelen van de geheimhoudingsverklaring
 Het opstellen of beoordelen van het informatiememorandum
 Het opstellen of beoordelen van de intentieverklaring
 Het boekenonderzoek (due diligence)
 Onderhandelingen over de fusie of overname
 Het opstellen of beoordelen van het fusie- of overnamecontract
 Conflicten over de afwikkeling van de fusie of overname

Profiteer van scherpe tarieven

Bij de Advocatenmakelaar bepaal je zelf hoe je een advocaat inhuurt. Dat is uniek in Nederland! Kies je voor zekerheid met een vaste prijs per zaak, of betaal je liever per uur?

            Bel 085-1303495