Advocaat ondernemingsrecht
bij reorganisaties en
herstructurering

Stel direct je vraag
over reorganisatie

Gratis adviesgesprek
In 3 stappen de juiste ondernemingsrecht advocaat

folder-(1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-search

Advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte ondernemingsrechtadvocaat voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Advocatenmakelaar is geen offertewebsite. Je ontvangt dus geen 10 offertes van ons.

001-connection

De klik

De door ons geselecteerde advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je mogelijkheden. Als het klikt gaat hij of zij voor je aan de slag!

Reorganisatie en herstructurering

Als je bedrijf er financieel slecht voor staat is het goed om niet bij de pakken neer te zitten, maar actief te onderzoeken wat er (nog) mogelijk is. Wellicht willen je schuldeisers een betalingsregeling met je treffen? Willen de banken en/of Belastingdienst je even uitstel van betaling verlenen? Of kan je met alle schuldeisers een crediteurenakkoord afsluiten?

 

Door dit soort maatregelen creëer je ademruimte, zodat je kunt onderzoeken welke mogelijkheden je nog hebt. Wellicht kan je dan aan een faillissement ontkomen. Daar zijn overigens ook je schuldeisers, de bank en de Belastingdienst bij gebaat.

 

Een advocaat ondernemingsrecht kan voor je onderhandelen met schuldeisers, banken en de Belastingdienst. Daarnaast legt deze advocaat de resultaten van deze onderhandelingen voor je vast, bijvoorbeeld in betalingsregelingen. Tijdens de adempauze kan een ondernemingsrechtadvocaat je vervolgens adviseren over de mogelijkheden om je onderneming, eventueel in afgeslankte vorm, voort te zetten. Hij of zij zal je vervolgens ook begeleiden bij een reorganisatie en herstructurering.

 

Laat je bij financiële problemen dus tijdig goed juridisch adviseren!

 

> Lees meer over onze prijzen

> Lees meer over onze werkwijze

> Bel  085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

 Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Een goede ondernemingsrechtadvocaat voor een vaste prijs per zaak

Profiteer van scherpe tarieven

Bij de Advocatenmakelaar betaal je een vaste prijs per zaak. Dat is uniek in Nederland! Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact op met de klantenservice.

            Bel  085-1303495

Reorganisatie, herstructurering en collectief ontslag

Als je een reorganisatie of herstructurering doorvoert zal je waarschijnlijk werknemers moeten ontslaan. Als dat er minstens 20 zijn, wordt dat ook wel ‘collectief ontslag’ genoemd. Omdat collectief ontslag grote gevolgen heeft voor meerdere werknemers, en je bovendien met veel zaken rekening moet houden, is het belangrijk om alles goed voor te bereiden. Betrek daar in een zo vroeg mogelijk stadium een advocaat arbeidsrecht bij. Ook voor een arbeidsrechtadvocaat ben je bij de Advocatenmakelaar aan het juiste adres.

            Bel  085-1303495