Advocaat familierecht
bij een scheiding
als ondernemer

Stel direct je vraag over
scheiden als ondernemer

Gratis adviesgesprek
In 3 stappen de juiste familierecht advocaat

folder-(1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-search

Advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte familierechtadvocaat voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Advocatenmakelaar is geen offertewebsite. Je ontvangt dus geen 10 offertes of opties van ons.

001-connection

De klik

De door ons geselecteerde advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je mogelijkheden. Als het klikt gaat hij of zij voor je aan de slag!

Scheiden als ondernemer

Een echtscheiding is een heftig en emotioneel proces. Naast alle emoties waar je mee te maken krijgt, moet je ook in een korte periode veel beslissen en regelen, helemaal als je kinderen hebt. Ben je daarnaast ook nog ondernemer? Dan komt er nóg meer bij je scheiding kijken. De onderneming kan dan namelijk onderwerp worden van de echtscheiding. Of dit zo is, is afhankelijk van hoe je bent getrouwd (op huwelijkse voorwaarden of in (beperkte) gemeenschap van goederen).

 

Als bij je scheiding de waarde van de onderneming verdeeld moet worden moet je je zo snel mogelijk door een advocaat laten adviseren over de waarderingsmethoden. Het is namelijk belangrijk om de waarde van de onderneming (of de aandelen daarin) op de juiste manier vast te stellen. Anders kan de continuïteit van je bedrijf in gevaar komen. Daarnaast wordt de alimentatie bij ondernemers anders berekend dan bij werknemers in loondienst. Een ervaren familierechtadvocaat kan je daar goed over voorlichten en adviseren.

 

Maar hoe kom je aan een goede advocaat? Via de Advocatenmakelaar. Wij vinden een ervaren en betaalbare advocaat familierecht, die je snel verder helpt.

 

> Lees meer over onze prijzen

> Lees meer over onze werkwijze

> Bel  085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

 Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Een goede familierechtadvocaat voor een vaste prijs per zaak

Profiteer van scherpe tarieven

Bij de Advocatenmakelaar betaal je een vaste prijs per zaak. Dat is uniek in Nederland! Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact op met de klantenservice.

            Bel  085-1303495