Over ons

Vind kosteloos en snel de juiste advocaat!

Over Advocatenmakelaar

Je hebt als particulier of ondernemer een juridisch probleem. Je komt er zelf niet meer uit en hebt een advocaat nodig. Dan kan je in Nederland kiezen uit meer dan 17.000 advocaten. Zij werken bij grote dure kantoren, maar ook steeds vaker bij kleine en gespecialiseerde kantoren. En de markt is echt niet transparant. Als je op alle websites moet afgaan zijn ze allemaal de beste in hun vak. Maar hoe weet je of dat echt zo is? En hoe weet je wat ze uiteindelijk gaan kosten?

 

Het vinden van de juiste advocaat voor jouw zaak is dus best een tijdrovende klus. Niet met de Advocatenmakelaar. Wij kennen de advocatuur van binnenuit. En vinden dat je snel toegang moet hebben tot betaalbare en ervaren advocaten, die voldoen aan jouw verwachtingen. Daarom hebben wij die advocaten alvast voor je geselecteerd.

 

Vanuit onze jarenlange ervaring in de advocatuur weten wij precies waar jij behoefte aan hebt: een betrouwbare, betrokken en ervaren advocaat, die je voor een transparant tarief verder helpt. Die je duidelijk vertelt wat er (juridisch) mogelijk is, en wat vooral ook niet. En waarmee je, afhankelijk van het (financiële) belang van je zaak, vooraf een vaste maximumprijs kunt afspreken.

 

De Advocatenmakelaar kent de advocaten die bij ons zijn aangesloten persoonlijk. Wij weten dus hoe ze werken en waar ze goed in zijn. Als je ons vertelt wat je probleem is brengen wij je met de juiste advocaat in contact voor een eerste gratis kennismaking. Als het klikt gaat deze advocaat direct voor je aan de slag.

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Neem contact op

Advocatenmakelaar is geen offertewebsite

Met Advocatenmakelaar ben je verzekerd van de juiste advocaat, maar hoef je er zelf geen moeite voor te doen. Advocatenmakelaar bemiddelt je namelijk snel, direct en kosteloos met de meest geschikte advocaat voor jouw zaak. Je hoeft geen stapels offertes door te lezen of prijzen en profielen te vergelijken. Bovendien werkt Advocatenmakelaar met vaste pakketprijzen. Je hoeft dus ook geen rekening te houden met prijsverschillen. Jij bepaalt het pakket en betaalt aan Advocatenmakelaar. Wij regelen het contract met de advocaat.

Een advocaat voor een vaste prijs

Als je een advocaat inschakelt wil je natuurlijk graag de kosten in de hand houden. Bij Advocatenmakelaar weet je door de vaste pakketprijzen van tevoren exact waar je aan toe bent.

 

> Lees meer over onze prijzen

> Advocaat aanvragen

> Lees meer over de aangesloten advocaten