Een advocaat
voor particulieren

Stel direct je vraag

Gratis adviesgesprek
Vind je advocaat met de Advocatenmakelaar

Het vinden van een goede advocaat met wie je een persoonlijke klik hebt is niet eenvoudig. Naast de persoonlijke klik zijn specialisme, ervaring, kosten, bereikbaarheid en beschikbaarheid erg belangrijk. De Advocatenmakelaar werkt samen met advocaten bij wie het op deze punten wel goed zit. Zodat jij alleen maar hoeft na te denken of die persoonlijke klik er is.

         Bel 085-1303495

Waar kunnen de advocaten bij de Advocatenmakelaar je mee helpen?

Aanvullende informatie kosten

Los van de kosten van je advocaat moet je bij een gerechtelijke procedure ook rekening houden met andere kosten, die niet onder de prijsafspraak vallen. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor derden (zoals deskundigen of tolken) of proceskosten (zoals deurwaarderskosten en griffierechten). Als je de rechtszaak wint kan het zo zijn dat de andere partij wordt veroordeeld tot betaling van de proceskosten. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat deze veroordeling ook aan jou kan worden opgelegd, als je ondanks de inspanningen van de advocaat toch de rechtszaak verliest.

 

> Advocaat aanvragen  > Bel 085-1303495

Tarieven

De Advocatenmakelaar heeft prijsafspraken gemaakt met de advocaten waar wij mee samenwerken. Zij hanteren dezelfde vaste pakketprijzen. Dat betekent dat het voor jou, qua prijs, niet uitmaakt bij welke advocaat je terechtkomt. De door ons geselecteerde advocaat zal de kosten altijd eerst met je bespreken.

 

> Lees meer over onze prijzen