Advocaat

arbeidsrecht

Stel direct je vraag
over arbeidsrecht

Gratis adviesgesprek
In 3 stappen de juiste arbeidsrecht advocaat

folder-(1)

Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-search

Advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte arbeidsrechtadvocaat voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Advocatenmakelaar is geen offertewebsite. Je ontvangt dus geen 10 offertes van ons.

001-connection

De klik

De door ons geselecteerde advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je mogelijkheden. Als het klikt gaat hij of zij voor je aan de slag!

Een goede arbeidsrechtadvocaat voor jouw zaak

Heb je een conflict met je werkgever? Of word je ontslagen? Dat is erg vervelend. In het eerste geval ga je vast met een knoop in je maag naar je werk. In het tweede geval loop je ongetwijfeld ook met veel emoties rond. Een arbeidsconflict gaat je als werknemer nu eenmaal nooit in de koude kleren zitten. Het is dan belangrijk dat je weet wat je rechten en plichten zijn. Een ervaren arbeidsrechtadvocaat kan je dit duidelijk uitleggen en samen met jou de juiste strategie uitstippelen. Maar hoe kom je aan zo’n advocaat? Via de Advocatenmakelaar. Wij vinden binnen de kortste keren een ervaren arbeidsrechtadvocaat, die bij jou en je zaak past én betaalbaar is.

 

> Lees meer over onze prijzen
> Lees meer over onze werkwijze
> Bel 085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Advocatenmakelaar vindt advocaten voor:

Profiteer van vaste pakketprijzen

Bij de Advocatenmakelaar betaal je een vaste prijs per zaak. Dat is uniek in Nederland! Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact op met de klantenservice.

            Bel 085-1303495