Advocaat

familierecht

Stel direct je vraag
over familierecht

Gratis adviesgesprek
In 3 stappen de juiste familierecht advocaat

folder-(1)

1. Zaak indienen

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter. Dan bespreken we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek je probleem.

002-search

2. Advocaat zoeken

Vervolgens zoeken wij naar de meest geschikte familierechtadvocaat voor jouw zaak. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. De Advocatenmakelaar is geen offertewebsite. Je ontvangt dus geen 10 offertes van ons.

001-connection

3. De klik

De door ons geselecteerde advocaat belt je op voor een korte kennismaking en geeft je een eerste inschatting van je mogelijkheden. Als het klikt gaat hij of zij voor je aan de slag!

Neem contact op

Wees gerust. Je zit nog
nergens aan vast.
Een goede familierechtadvocaat voor jouw zaak

Een echtscheiding is een heftig en emotioneel proces. Naast alle emoties waar je mee te maken krijgt, moet je ook in een korte periode veel beslissen en regelen. Helemaal als er ook kinderen in het spel zijn. Daarbij zijn er ook nog de nodige juridische regels waar je je aan moet houden. Hoe kom je dan tot een bevredigend resultaat? Het kiezen van de juiste advocaat kan je daarbij helpen. Een ervaren advocaat die gespecialiseerd is in echtscheidingen loodst je trefzeker door je scheiding heen. Daarbij is het gevoel dat je bij je advocaat krijgt erg belangrijk. Jullie gaan immers samen een vertrouwelijke en emotionele kwestie afhandelen. De Advocatenmakelaar vindt die ervaren advocaat waar je dat juiste gevoel bij hebt.

 

> Lees meer over onze prijzen

> Lees meer over onze werkwijze

> Bel 085-1303495

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Profiteer van vaste pakketprijzen

Bij de Advocatenmakelaar betaal je een vaste prijs per zaak. Dat is uniek in Nederland! Wij vertellen je hier graag meer over. Neem gerust vrijblijvend contact op met de klantenservice.

            Bel 085-1303495