Stel direct jouw vraag

Gratis adviesgesprek

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Kies het juiste pakket voor jouw zaak

De Advocatenmakelaar heeft prijsafspraken gemaakt met de advocaten met wie wij samenwerken. Dat betekent dat het voor jou qua prijs niet uitmaakt bij welke advocaat je terechtkomt.

 

Wij werken met vaste pakketprijzen per zaak. Daardoor weet jij van tevoren precies waar je aan toe bent. Dat is uniek in Nederland! Op basis van onze ervaring maken wij een inschatting van de zaak en de pakketprijs die daarbij hoort.

 

We vertellen je graag meer over onze pakketprijzen, maar daarvoor hebben we wel informatie van jou nodig. Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op.

            Bel 085-1303495

Aanvullende informatie kosten

Los van de kosten van je advocaat moet je bij een gerechtelijke procedure ook rekening houden met andere kosten, die niet onder de prijsafspraak vallen. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor derden (zoals deskundigen of tolken) of proceskosten (zoals deurwaarderskosten en griffierechten).

 

Als je de rechtszaak wint kan de andere partij worden veroordeeld tot betaling van jouw proceskosten. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat deze veroordeling ook aan jou kan worden opgelegd, als je ondanks de inspanningen van de advocaat toch de rechtszaak verliest.

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

 Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Vind met Advocatenmakelaar de juiste advocaat voor