Werkwijze

In drie stappen de juiste advocaat voor jouw probleem

Advocatenmakelaar vindt binnen één dag de juiste advocaat

Of je nu een bedrijf bent of een particulier: als je een juridisch conflict hebt wil je daar het liefst zo snel mogelijk vanaf. Maar wie helpt je daarbij? Welke advocaat neemt jou je probleem en je zorgen uit handen, ondersteunt je met praktisch en begrijpelijk juridisch advies en gaat voor jou tot het gaatje? Zonder dat de kosten onnodig hoog oplopen?

 

Advocatenmakelaar helpt je in drie stappen die advocaat te vinden:

phone-call

Stap 1 – Neem contact op met Advocatenmakelaar

Je kunt je probleem uiteraard nu direct via de telefoon of e-mail aan ons voorleggen, dan kunnen we meteen voor je aan de slag. Je kunt ook je gegevens bij ons achterlaten. Dan bellen wij je terug en bespreken we je probleem op het moment dat het jou uitkomt.

002-search

Stap 2 – Wij zoeken de juiste advocaat voor jouw probleem

Als wij goed zicht hebben op jouw probleem of vraag zoeken wij daar een ervaren advocaat bij. Alle bij Advocatenmakelaar aangesloten advocaten hebben dezelfde praktische no nonsens aanpak en leggen je in begrijpelijke taal uit wat je mogelijkheden zijn.

001-connection

Stap 3 – De klik

De advocaat neemt contact met je op voor een gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je een eerste inschatting van je juridische mogelijkheden en kijken jullie of het klikt. Zo ja, dan gaat de advocaat snel voor je aan de slag!

Jouw voordelen

 Gratis adviesgesprek

 Vaste prijs per zaak

Ervaren advocaten

 Geen offertewebsite

Neem contact op

Vind met Advocatenmakelaar een gespecialiseerde advocaat voor

Advocatenmakelaar is geen offertewebsite

Met Advocatenmakelaar ben je snel verzekerd van de juiste advocaat, zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen. Wij brengen naar aanleiding van ons eerste telefoongesprek je zaak in kaart en stellen je razendsnel voor aan een geschikte advocaat. Hebben jullie een persoonlijke klik? Dan gaat deze advocaat direct voor je aan de slag!

Een advocaat voor een vaste prijs

Als je een advocaat inschakelt wil je natuurlijk graag de kosten in de hand houden. Bij Advocatenmakelaar weet je door de vaste pakketprijzen van tevoren exact waar je aan toe bent.

 

> Lees meer over onze prijzen

> Advocaat aanvragen

> Lees meer over de aangesloten advocaten